Uitverkocht

Mayor

Aanbod

Mayor

Centraal én midden in het groen

Stap binnen in Mayor, een van de drie gebouwen binnen Project M, en ervaar tegelijk de dynamiek én de rust op de markt van Beringen.

Bekijk prijzen

De appartementen

Diverse mix

Mayor biedt een unieke mix van een-, twee- en drieslaapkamerappartementen. De 28 appartementen langs de Graaf Van Loonstraat hebben een aangename oriëntatie op het zuidwesten en laten je maximaal proeven van de namiddag- en avondzon. Het groene binnenplein nodigt uit tot een frisse wandeling of een leuke babbel met de buren. Ideaal dus voor wie rust wil combineren met de dynamiek van de stad.

De architectuur

Speelse elementen

De speelse architecturale elementen en horizontale lijntjes geven het gebouw een visuele meerwaarde. Bovendien is het plein aan de zuidzijde, waar ook de terrassen gelegen zijn, een grote troef van residentie Mayor. Het groene binnenplein garandeert je de rust na een drukke dag.

Het gebouw

Zicht op licht

Het gebouw is voorzien van grote raampartijen met uitzicht op het groene binnenplein en een zuidwest oriëntatie waardoor je ten volle geniet van de middag- en avondzon.

De ligging

Het gemak van alles dichtbij

Winkels, scholen, cafés, restaurants en tal van activiteiten dicht bij je woonplaats. Je woont dicht bij het centrum, maar toch omgeven door een groen binnenplein.

Boek je privébezoek

0800 59 054

Jouw gegevens

Ik ben geïnteresseerd in: