Uitverkocht

Markant

Aanbod

Markant

Waar ooit het oude stadhuis stond, pronkt nu het exclusieve Markant. Geniet van een riant zicht op het Beringse marktplein.

Bekijk prijzen

De appartementen

Diverse mix

Mayor biedt een unieke mix van een-, twee- en drieslaapkamerappartementen. De 28 appartementen langs de Graaf Van Loonstraat hebben een aangename oriëntatie op het zuidwesten en laten je maximaal proeven van de namiddag- en avondzon. Het groene binnenplein nodigt uit tot een frisse wandeling of een leuke babbel met de buren. Ideaal dus voor wie rust wil combineren met de dynamiek van de stad.

De appartementen

Rijkelijk ruim genieten in Beringen

Een appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een terras van 60 m2? Het kan, in Markant te Beringen!

De architectuur

Glas van begin tot eind

Dankzij de glazen architectuur beleef je op je 60 m2 terras de levendige stadssensatie en geniet je binnen van een prachtige lichtinval. De binnenruimte vloeit naadloos over in een ruim, overdekt terras. Wie woont in Markant, beleeft Beringen op de eerste rij.

Het gebouw

Uniek uitzicht

Klimplanten die langs regenkettingen omhoog reiken geven Markant een opvallende én natuurlijke groene touch. Levendig aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant.

De ligging

Leven met de stad aan je voeten

Wonen in het hart van het bruisende en tegelijk rustige centrum van Beringen? In Markant geniet je van een geweldig uitzicht op de stad. Beleef Beringen vanop de eerste rij.

Boek je privébezoek

0800 59 054

Jouw gegevens

Ik ben geïnteresseerd in: